Camere supraveghere video

Fie că aveți nevoie de un sistem cu camere de supraveghere video (CCTV/TVCI) analogic sau digital pentru afacerea dumneavoastră sau pentru căminul dumneavoastră, echipa noastră având experiență în acest domeniu, vă poate oferi cea mai bună soluție, atât din punct de vedere financiar cât și cu performanțe foarte înalte.

Micro Route Technology este o companie de securitate licențiată care oferă servicii de instalare, mentenanță și întreținere a sistemelor de securitate si inclusiv a camerelor de supraveghere video. Vizualizeaza acoperirea noastră aici

estimare pret micro route technology

Micro Route Technology oferă o varietate foarte mare de camere de supraveghere de unde puteți alege. Instalarea camerelor de supraveghere pot varia de la mai mulți producători precum Dahua, Hikvision, Axis cât și branduri mai puțin cunoscute.

Ce tip de camere sa aleg? Camere de supraveghere analogice sau camere de supraveghere digitale?

Un sistem cu camere de supraveghere analogic este compus din camere analogice, DVR, surse de alimentare, UPS-uri, cabluri, convertoare, etc. Camerele video trimit semnal analogic DVR-ului iar acesta convertește semnalul analogic în semnal digital. Cu o conexiune la internet, se poate vizualiza sistemul din orice colț al lumii, fie că vorbim de IPhone, IPad, Android, sau Windows. Avantajele majore ale sistemelor cu camere de supraveghere oferă o descurajare foarte mare a furtului cât și a vandalismului.

Camere supraveghere video
Sisteme supraveghere video

Dacă aveți nevoie de un sistem de supraveghere video cu o rezoluție mai mare un sistem cu camere de supraveghere IP (sistem de supraveghere video digital) este soluția perfectă. Camerele IP împreună cu NVR iți poate oferi o rezoluție de până la 60 ori mai mare decât la sistemul analogic. Sistemul este direct în format digital și nu necesită conversia. Ca și sistemele analogice sistemele digitale iți pot oferi o accesibilitate de oriunde pe dispozitivele mobile cât și pe computer.

Cu ajutorul sistemului puteți vizualiza 24/7 obiectivul unde este instalat sistemul și puteți revedea evenimentele cu ajutorul înregistrărilor, direct pe telefonul mobil sau pe calculator.

Cele mai importante caracteristici ale sistemelor cu supraveghere video:

  • Înregistrarea video digitală ce permit vizualizarea rapidă a imaginilor;
  • Detectarea mișcării cu funcții avansate de prelucrare a imaginii;
  • Vizualizarea în timp real sau a înregistrărilor video, a mai multor utilizatori în același timp;
  • Imaginile și videoclipurile sunt disponibile atât pe dispozitivele mobile cât și pe cele cu ecran mare (TV, Monitor, Laptop,etc.);
  • Căutarea rapidă după oră și dată;
  • Înregistrarea tranzacțiilor la casele de marcat și POS-uri pentru magazine;
  • Integrarea completă cu sistemele de securitate precum sistemele de efracție și alarmă casăsistemele de control accessistemele cu interfoane și videointerfoane.