Consultanță tehnică

Atunci când aveți nevoie de o consultare în privința sistemului de securitate sau a sistemului de detectare la incendiu, suntem aici pentru a vă răspunde întrebărilor dumneavoastră.

Doriți să știți care sunt cele mai noi și avansate sisteme de alarmă, sisteme de supraveghere video sau sisteme de detecție incendiu pentru compania dumneavoastră sau căminul dumneavoastră?

Inginerii Micro Route Technology vă stă la dispoziție pentru a vă sfătui despre cum să vă asigurați afacerile si proprietățile.

Oferim consultanță în domeniul securității împotriva efracției, în domeniul detectării și alarmării în caz de incendiu, cât și al automatizărilor și smart house/case inteligente.

Suntem pregătiți să realizăm un studiu aprofundat, asupra tipului de clădire care trebuie securizat, propunând cele mai noi tehnologii pentru proiectarea sistemelor anti efracție și a celor de prevenire a incendiilor, sisteme de supraveghere video, sisteme de control acces, etc.

Vom putea stabili cel mai bine, pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră, oferind o gamă largă de propuneri pentru sisteme de alarmă, sisteme anti efracție, etc, dezvoltând o soluție adaptată pentru dumneavoastră.

Trebuie doar să ne contactați la telefon +40774926855 sau pe email la info@microroute.ro, și să ne transmiteți solicitarea dumneavoastră.