Sisteme antiincendiu si detectie incendiu

Sisteme detecție incendiu si sisteme antiincendiu instalate corespunzător este o parte fundamentală a oricărui sistem de protecție împotriva incendiilor. Micro Route Technology este o companie de securitate autorizată care oferă servicii de instalare și mentenanță a sistemelor antiincendiu și sisteme detecție incendiu. Vizualizează acoperirea noastra aici.

Sistemul antiincendiu și detecție incendiu nu protejează doar viețile omenești ci și bunurile materiale dintr-un spațiu. Fie că aveți o construcție nouă, sau fie ca o reamenajați, sfatul nostru este să proiectati sistemul de detecție incendiu și să instalați un sistem antiincendiu pentru a o proteja. Costurile cu instalarea sistemului sunt mult mai mici decât costurile să o luați de la “ZERO”. Atunci cănd se ia decizia de a instala un sistem antiincendii și detecție incendiu, primul pas este proiectul tehnic.

estimare pret micro route technology

Micro Route Technology este autorizate IGSU, are personal tehnic, experiența și cunoștințele necesare pentru proiectarea și instalarea sistemului antiincendiu cu performanțe maxime și în concordanță cu legislația în vigoare.

Sisteme convenționale sau sisteme adresabile?

Compania noastră instalează atât sisteme antiincendiu convenționale cât și sisteme antiincendiu adresabile. Care este diferența între ele? Află aici. Odata ce echipamentele sunt instalate, acestea se progreamează iar la final sistemul se testează pentru a vedea dacă totul functionează în parametri normali. Înainte de a preda sistemul funcțional beneficiarului, vom oferi o instruire a personalului desemnat pentru a putea manevra sistemul în caz de alarmă. Când alegeți Micro Route Technology să proiecteze și să instaleze sistemul antiincendiu pentru dumneavoastră vă asigurăm că gestionăm cu succes fiecare etapă a procesului de la planificare, proiectare, obținerea autorizațiilor, instalarea, programarea și testarea acestuia.

Instalare sistem antiincendiu

Scopul Micro Route Technnology este să vă ofere un sistem eficient ca performanță, respectând legislația în vigoare, pentru a vă păstra clădirea în siguranță, de aceea tot personalul nostru este calificat și autorizat.

Sistem detectie incendiu
  • Centrala de detecție incendiu;
  • Detectori de fum;
  • Detectori de temperatură;
  • Sirene de interior și/sau exterior
  • Sisteme de semnalizare pentru senzori montați sub podeaua tehnică și/sau tavanul fals;
  • Butoane manuale de incendiu;
  • Etc.

Dacă dorești să instalezi un sistem antiincendiu performant și rentabil pentru a îndeplini toate criteriile și obiectivele de performanță în domeniul securității la incendiu atunci Micro Route Technology este soluția perfectă pentru a începe cu proiectarea instalației de detecție incendiu, instalarea și mentenanța acestuia.