Sisteme efractie si alarma casa

Alegerea unei companii care oferă soluții de securitate, sau sisteme efractie si alarma casa este dificilă, pentru ca există multe opțiuni pe piață. Sistemele de securitate sunt atât pentru proiectele rezidențiale cât și pentru societăți/companii. Micro Route Technology este o companie de securitate licențiată care oferă servicii de inslatare a sistemelor de efracție sau alarmă casă. Vizualizează acoperirea noastră aici.

estimare pret micro route technology

De ce să ne alegi pe noi?

Pentru seriozitatea pe care o oferim clienților noștri, pentru tehnologia pe care o implementăm clienților, cât și pentru serviciu clienți excepțional. Ne poți contacta pe Whatsapp, la telefon sau pe email. Indiferent că aveți nevoie de un sistem la domiciliul dumneavoastră, sau aveți nevoie de un sistem la societatea pe care o reprezentați, Micro Route Technology duce la bun sfarșit un proiect atât din faza de proiectare, instalarea, testarea, etc. până la punerea în funcțiune, și suport post garanție.

Micro Route Technology oferă atât sisteme de efracție și alarmă casă clasice pe cablu cât și sisteme de efracție și alarmă casă wireless (prin unde radio) ceea ce nu implică instalarea de cabluri prin spațiul dumneavoastră. Soluțiile de securitate sunt adaptate nevoilor clienților, și de aceea fiecare sistem de efracție sau alarmă casă este unic și confidențial în același timp. Aceste sisteme vă protejează casa și afacerea de eventuale evenimente precum furturi, incendii și inundații.

Oferim sisteme de la branduri cunoscute

Gama noastră de produse sunt de la producători precum DSC, Paradox, sau altele. Sistemele de efracție și alarmă casă va poate avertiza automat de un eventual eveniment printr-un SMS, pot avertiza paznicii, serviciile de pază și protecție, precum și declanșarea sirenelor interioare sau exterioare. Sistemele instalate de către noi pot fi complet integrate cu alte sisteme precum camere de supraveghere videosisteme de control acces și pontaj, sisteme de smart house, și pot fi controlate din orice locație, atâta timp cât dispui de un smartphone cu acces la internet.

După instalare inginerii și tehnicienii Micro Route Technology va instrui personalul care se va ocupa de utilizarea tuturor caracteristicilor acestuia pentru a putea beneficia la capacitățle maxime ale sistemului. Pentru sistemele de efracție si alarmă casă avem experiența și tehnologia necesară pentru a implementa un sistem de securitate care va va oferi liniștea sufletească pentru casa și afacerea dumneavoastră.