Despre noi

Micro Route Technology este o societate în domeniul securității private oferind servicii împotriva efracției, camere de supraveghere video, sisteme de control acces și pontaj, dar și servicii în domeniul detectării și alarmării împotriva incendiilor. Micro Route Technology oferă soluții de ultima generație, de înaltă securitate, personalizate pentru fiecare client atât persoane fizice cât și persoane juridice si instituții ale statului.

Micro Route Technology este licențiată către IGPR (Inspectoratul General al Poliției Române) având activitatea de proiectare, instalare, modificare sau întreținere a componentelor sau sistemelor de alarmare împotriva efracției cu numărul 5325/T. Micro Route Technology este autorizată de către IGSU (Inspectorarul General pentru Situații de Urgență) având activitatea de proiectare a sistemelor și instalațiilor de semnalizare, alarmare și alertare în caz de incendiu cu numărul A-9457 și instalarea și întreținerea sistemelor și instalațiilor de semnalizare, alarmare și alertare în caz de incendiu cu numărul A-9462.

IGSU-INSTALARE MICRO ROUTE TECHNOLOGY
IGSU-INSTALARE MICRO ROUTE TECHNOLOGY

Serviciile noastre includ:

Evaluarea riscurilor la fața locului. Partenerii nostri vor face o evaluare profesională la obiectivul dumneavoastră. Prin acest proces vom evalua nevoile, cerințele și baza legislativă, pentru a finaliza o analiză de risc profesională.

Planificarea și proiectarea: Pe baza analizei de risc sau a scenariului la incendiu, echipa noastră de ingineri cu experiență va dezvolta conceptul de arhitectură a sistemului, fie de securitate, fie de detecție incendiu, va determina soluția corespunzătoare pentru obiectivul dumneavoastră, oferind cel mai mare grad de securitate și eficiență pentru instalația dumneavoastră.

Instalarea: Echipa noastră formată din tehnicieni și ingineri autorizați, și calificați, va asigura o instalare de calitate, livrată la timp și în bugetul lucrării.

Asistență și întreținere: oferim expertiză de întreținere, mentenanță, reparație și asistență permanentă pentru a vă asigura că sistemul dumneavoastră funcționează corect și în parametri pentru o perioada îndelungată de timp.

Echipa Micro Route Technology

Fondatorii companiei au o experiență acumulată de peste 35 de ani în domeniul electricii și a curenților slabi ( automatizări, securitate, etc) atât în țară cât și în străinătate, lucrând cu firme precum EngieExon MobileBasf, etc. De asemenea suntem mândri că personalul nostru este dedicat, instruit și autorizat, tinând cont de atenția oferită clienților și partenerilor.

Pentru a mentine cele mai înalte standarde de excelență profesională, întregul personal Micro Route Technology este instruit constant, prin cursuri și traininguri oferite de către partenerii noștri pentru a va oferi cele mai recente tehnologii și produse din industrie.

Filozofia noastră se bazează pe încredere și parteneriat, clienții noștri fiind totodată și parteneri. Nu uităm faptul că ne OCUPĂM DE PROTECȚIA OAMENILOR nu doar de proprietăți, de la camere de securitate FullHD, la cele mai noi sisteme de control acces și interfoane, pana la soluții de gestionare a informațiilor.

IGSU-PROIECTARE MICRO ROUTE TECHNOLOGY
IGSU-PROIECTARE MICRO ROUTE TECHNOLOGY

Vă invităm să ne contactați pentru a afla mai multe despre cele mai înalte niveluri de securitate și eficiență.