Proiectare

proiectare micro route technology

La Micro Route Technology vei găsi întotdeauna echipa cu care să lucrezi la realizarea proiectelor tale. Echipa noastră este deschisă la orice discuție, pentru o eventuală colaborare. Lucrăm cu fișiere care sunt compatibile cu softurile arhitectilor pentru intercalarea fișierelor.

Contactează-ne la telefon +40774.926-855 sau pe email la info@microroute.ro

Proiectanți Micro Route Technology sunt autorizați și cu studii conform legislației în vigoare pentru a executa lucrări în domeniul securității private în domeniul detectării incendiilor și în domeniu construcțiilor. Constant personalul firmei este trimisă la training pentru a avea o competitivitate mare pe piată.

La noi munca între departamente este obligatorie, pentru identificarea soluției, proiectarea, execuția și mentenața lucrărilor. Utilizăm o platformă ERP dezvoltată de către departamentul IT, o soluție de gestiune a resurselor pentru a eficientiza și integra procesele specifice domeniului nostru de activitate.

Experiența deosebită dobândită în sectoarele securității private și detecției incendiului combinată cu actualizarea constantă a cunoștințelor de legislației și colaborarea cu companiile partenere de furnizare a echipamentelor ne permite să proiectăm sisteme inovatoare și eficiente și să oferim prețuri competitive, combinate cu servicii care îndeplinesc standarde de calitate ridicate.