Proiectare sisteme de securitate

Proiectare sisteme de securitate sau proiect sisteme securitate este esențială atât din punct de vedere legal, conform legii 333/2012, cât și din punct de vedere tehnico-financiar.

estimare pret micro route technology

Micro Route Technology este o companie de securitate licențiată care oferă servicii de proiectare și proiect sisteme de securitate. Vizualizează acoperirea noastră aici.

Un proiect al sistemului de securitate este o acțiune de elaborare a unui proiect tehnic care cuprinde memoriu tehnic, calcule tehnice și elaborarea unor schițe sau planuri detaliate. Proiectantul care se ocupă de realizarea proiectului care merge spre avizare la IPJ (Inspectoratul de Poliție Județean) cât și spre execuție a instalațiilor de securitate (efracție, camere de supraveghere sau control acces), trebuie să aibă studii universatare în domeniul tehnic, atestate profesionale cu foarte bune cunoștințe în domeniul legislației, cât și avizul IPJ-ului.

Micro Route Technology sfătuieste beneficiarii să execute lucrările de securitate doar cu proiect tehnic, și DOAR cu firme licențiate de IGPR (Inspectoratul General al Poliției Române).

Înainte de a începe proiectul, proiectantul va strânge toate datele existente de la beneficiar, va realiza vizite la locația unde se va executa proiectul iar în baza legislației în vigoare și a domeniului de activitate a obiectivului, acesta va da o soluție tehnică a sistemului de securitate, a echipamentelor și a restului de materiale pentru realizarea sistemului, fie compus din una din cele trei componente efractiesupraveghere video sau control acces, fie din două componente fie de toate trei.

Proiect sisteme de securitate

De ce este necesar un proiect tehnic?

Acest lucru elimină modificările care ar putea duce atât la costuri mult mai mari ale instalației, cât și la o intârziere foarte mare a execuției sistemului. Când ne alegeți să oferim serviciile de proiectare a sistemului de securitate, noi vă garantăm că vom respecta atât legislația în vigoare, cât și eficiența din punct de vedere al performanței dar și un cost real al devizului de lucrări.

Începe să-ți protejezi bunurile chiar acuma. Micro Route Technology este soluția perfectă pentru a începe cu proiectarea sistemului de securitate, cât și instalarea și mentenanța acestuia.