Proiectare instalatii detectie incendiu

Micro Route Technology este o companie de securitate autorizată care oferă servicii de proiectare a instalațiilor de detectie incendiu și proiectare sisteme antiincendiu. Vizualizează acoperirea noastră aici. Pentru o bună protecție a bunurilor dumneavoastră, orice lucrare nouă de detecție incendiu se începe cu realizarea proiectului tehnic.

estimare pret micro route technology

Ce este proiectarea, cine reailizează proiectare a instalații detecție incendiu și de ce este nevoie de un proiect tehnic?

Proiectarea instalațiilor de detecție este o acțiune de elaborare a unui proiect tehnic care cuprinde memoriu tehnic, calcule tehnice și elaborarea unor schițe sau planuri detaliate. Proiectantul care se ocupă de realizarea proiectului care merge spre avizare cât și spre execuție a instalației de detecție incendiu, trebuie să aibă studii universatare în domeniul tehnic, atestate profesionale cu foarte bune cunoștințe în domeniul legislației, cât și înregistrarea acestuia la IGSU.

Micro Route Technology sfătuieste beneficiarii să execute lucrările de detecție incendiu doar cu proiect tehnic, și DOAR cu firme autorizate de IGSU (Inspectoratul General pentru Situații de Urgență). Înainte de a proiecta sistemul pentru detecția și semnalizarea la incendiu noi realizăm o analiza profună a obiectivului. Acest proces include vizitele proiectantului la locația unde se va instala sistemul antiincendiu.

Proiectantul impreună cu beneficiarul discută despre obiectiv/clădire, ce tip de spații există sau ce se va amenaja acolo, eventual cu arhitectul dacă beneficiarul lucrează cu acesta, iar în baza legislației în vigoare și a domeniului de activitate a spațiului, proiectantul dă o soluție tehnică a sistemului, a echipamentele și a restului de materialelor pentru realizarea detecției și semnalizării împotriva incendiului.

Proiect sisteme antiincendiu

De ce este necesar un proiect tehnic?

Acest lucru elimină modificările care ar putea duce atât la costuri mult mai mari ale instalației, cât și la o intârziere foarte mare a execuției sistemului. Când ne alegeți să oferim serviciile de proiectare sisteme antiincendiu și proiectare a sistemului de detecție incendiu, sau a instalării noi vă garantăm că vom respecta atât legislația în vigoare, cât și eficiența din punct de vedere al performanței dar și un cost real al devizului de lucrări.

Începe să-ți protejezi bunurile chiar acuma. Micro Route Technology este soluția perfectă pentru a începe cu proiectarea sistemului de detecție incendiu, cât și instalarea și mentenanța acestuia.