Control acces si pontaj electronic

Un ansamblu de sisteme de control acces gestionează intrările și ieșirile persoanelor într-o anumită zonă, iar sistemele de pontaj electronic oferă un raport al salariaților atunci cand au început și au terminat munca. Sistemele de control acces disting solicitările de intrare sau ieșire autorizate de cele neautorizate.

Micro Route Technology este o companie de securitate licentiată care ofera sisteme de securitate inclusiv sisteme de control acces și pontaj electronic. Vizualizează acoperirea noastră aici.

estimare pret micro route technology

Funcționarea sistemului de control acces

Accesul într-un spațiu asigurat cu sistem de control acces poate fi controlat printr-un tag de proximitate, cartelă, tastatură sau cititor de amprente. Sistemele noastre de control acces alocă pentru fiecare persoană o semnatură digitală. Atunci când se dorește intrarea într-o zonă restricționată sistemul potrivește un set de permisiuni la semnatura digitală și actionează prin acordul sau refuzul accesului persoanei în zona respectivă.

Sisteme de pontaj si pontaj electronic

Pentru o mai bună securizare sfatul nostru este ca sistemul de control acces să se integreze cu sistemul de efracție și sistemul de supraveghere video. Sistemele de control acces instalate de către Micro Route Technology pot fi programate de la distanță, atunci când dispuneți de o conexiune la internet, eliminând nevoia de a plăti deplasarea atunci cand se dorește adăugarea sau ștergerea persoanelor din sistem. Lucrăm cu producători precum HID.

Proprietăți ale sistemului de control acces și pontaj electronic oferit de Micro Route Technology:

  • Managmentului de la distanță a actualizării listei cu personalul;
  • Tastaturi și cititoare de carduri;
  • Cititoare de amprente;
  • Carduri de acces cu fotografii.

De asemenea implementam și soluții de control acces pentru hoteluri, incluzând carduri pentru deschiderea ușilor, echipamentul pentru scrierea cardurilor, cititore de carduri pentru aprinderea și stingerea luminilor atunci când se vine și se pleacă din camera. Suntem aici pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră atunci când aveți nevoie de un sistem de control acces și pontaj electronic.