Fidelizare clienților

Cum functioneaza? Punctele se acordă oricărui utilizator care are un cont activ pe microroroute.ro și cumpără produse de la Micro Route Technology. Pentru fiecare comandă plasată pe site-ul nostru utilizatorul va aduna puncte în funcție de valoarea comenzii.

Puteți vizualiza punctele dumneavoastre în sectiunea Contul Meu, sau apăsând aici. La crearea unui cont pe site-ul nostru primești automat 1000 puncte, pe care le poți utiliza la prima ta comandă. Pentru fiecare comandă plasată pe site-ul nostru veți primi puncte de fidelitate în funcție de valoarea comenzii, active în 7 zile de la livrarea comenzii. Valoarea punctelor reprezintă 1% din valoarea comenzii. 100 de puncte de fidelizare reprezintă 1 leu. Pentru fiecare 100 de lei cheltuiți veți primi 100 puncte a cărui valoare este de 1 leu.

Cu punctele acumulate puteți achita parțial o comanda pe microroute.ro. Daca ați acumulat puncte de fidelitate și doriți să le utilizați, acestea vor apărea înainte de finalizarea comenzii iar dumneavoastră trebuie să aplicați dacă doriți reducerea. Avantajele programului de fidelizare:

Condiții generale: